23 Οκτ 2012

Δύο στα δύο για Άτλα...


Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της για το πρωτάθλημα της Γ2' ΕΚΑΣΘ πέτυχε σήμερα η ομάδα μας με σκορ 73-52 απέναντι στους ΑΚ Κένταυροι. Με βασικό όπλο τη μεγάλη ευστοχία και τις πολλές επιλογές στο ρόστερ, ο Άτλας κατάφερε εντός έδρας να επικρατήσει απέναντι σε μια άκρως μαχητική ομάδα. Πρώτοι σκόρερ η τριπλέτα Καλογερόπουλος - Κουλερίδης - Ντόκος ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Κωστής και Ντίνας. Στόχος του προπονητή η ομάδα να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς προκειμένου να είναι έτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά και την ολιγοήμερη διακοπή. Επόμενος αντίπαλος η Ολυμπιάδα στο κλειστό του «Γεντί Κουλέ». Όλη η ομάδα θέλει να αφιερώσει τη σημερινή νίκη στον παίχτη Δαβιλούδη που γιορτάζει τα γενέθλια του.

Δεκάλεπτα: 18-9, 33-27, 53-41, 73-52
Διαιτητές: Γαζέτας - Μπάιος
ΑΤΛΑΣ ΑΟΚ (Αστεριάδης Κ.): Καλογερόπουλος 19(2), Αποστολίδης 3(1), Καβακόπουλος, Ντόκος 16(1), Κουλερίδης 18(6), Δαβιλούδης, Κολοκοτρώνης, Σταθόπουλος 3, Ζαφειράκης 9, Μάντης 5, Ευθυμίου, Μπόζος.
ΑΚ Κένταυροι (Γεωργιάδης): Δαμαλάς 7, Καραβάς, Παπουτσάς 9, Πουτακίδης, Κουμπουρέλος 5, Καραγιώργης, Αλεξιάδης 6(2), Ντίνας 12, Κωστής 13, Μουρατίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου